Мис Варна 2015 подкрепя Боян за „Младост“ 5

от petel.bg:
Мис Варна 2015 се казва Марина Димитрова и живее в кв. „Възраждане“, район „Младост“.

miss 1

Марина подкрепя Боян Георгиев за кмет на район „Младост“, защото счита, че новият кмет на района трябва да е младо и неопетнено в политиката лице, със съвременни виждания. Още по-хубавото, казва Марина, е, че Боян е роден и пораснал в този район и повечето хора го разпознават като активен гражданин и новатор.

miss 2

Детска площадка в Младост, от 4 месеца в ремонт

Боян споделя, че е приел кандидатурата за кмет на района, защото според него, медиите в града обръщат прекалено малко внимание на проблемите в кварталите, хората отдавна са се отказали да изпращат сигнали на когото и да било, а Общината се сеща за хората само преди местни избори.

miss 3

Скейт парк „Младост“, неправилно изпълнен и невъзможен за ползване.

В район „Младост“, който е вторият по големина административен район във Варна, са регистрирани 90 000 души, тези хора са забравени от местната власт и според Боян комуникацията между гражданите и районната и общинската администрация е трайно прекъсната.

miss 4

Улица в в „Младост“, от месеци в това състояние.

Инфраструктурата в „Младост“ е силно занемарена, тротоари почти няма, улиците не са ремонтирани от години и едва сега преди изборите се правят някакви зле планирани ремонти, които се бавят с месеци. Самият той е входирал питане до Община Варна за краен срок на ремонтите, но оттам мълчат.

ml 2

Детска площадка в „Младост“ и загрижена майка.

Същевременно е факт, че децата в района изкараха цялото лято на 2015-та година без детски площадки, а майките с бебета са принудени да сядат по заведенията, защото пейки няма. Никъде.
Всичко това може да се промени, смята Боян, посочвайки своите приоритети за „Младост“ в блога си.

Боян Георгиев е издигнат от местна коалиция „Реформатори и патриоти – Решението за Варна“ с номер 24 в бюлетината за районни кметове.

 
Pin It Добави в Svejo

5 коментара по Мис Варна 2015 подкрепя Боян за „Младост“

 1. Станка Райчева каза:

  Браво, Бояне! „Активен гражданин и новатор“, казва красивата девойка, но също – ценител и пише без правописни грешки…

 2. Ivan Stoianov каза:

  Да обикаляш из квартала с Мис Варна, с една бременна жена и един фотограф, да се снимаш с един празен бял лист пред себе си и след това да правиш фотошоп (да наслагваш текст върху белия фон) ……не бих повярвала в обещанията на такъв човек, пък дори той да е роден и израснал в квартал Младост. Ако обещаваш, че ще се справиш с всички проблеми в квартала, то имай доблестта и куража да го изречеш, напишеш…..и така се снимай, показвай, демонстрирай. Все по рядко срещам мъжкарско поведение, а дори и все повече жени демонстрират такова. …. А така ми се искаше нещо свежо за квартала, но уви….:(

  • varnasummer каза:

   Снимах се с мис Варна, защото тя сама ме потърси. Mомичето живее във Възраждане и е на ръба на отчаянието заради инфраструктурата в района. Хрумна ми да се снимаме с нея, за да привлечем вниманието на медиите, за да реагират от Общината, но нямаше търсения отзвук, защото не съм си платил.
   Но това с мис Варна беше само един от опитите да променим нещо. Другите следват.

 3. аз каза:

  Първо си оправете правописните грешки.
  Второ оправете си недомислиците в стил „малко беменна“
  Трето не вадете доводи от девет кладенеца, че видите ли нямало пейки и затова ходели по кръчмите. Ставате смешни.
  Иначе е хубаво млад инициативен човек да се вре между старите курви, белкем нещо промени, ама надали
  П.С.
  Мис Варна толкова ли е неразпознаваема та даже надпис си прикачила?
  :))))
  Хайде и късмет!

  • varnasummer каза:

   Нямам правописни грешки. Ако се съмнявате в думите ми, отидете на липсващата площадка над бл. 147 в Младост и снимайте поне една пейка в периметър от 400 м. Всеки ден обикалям и изобщо не си измислям.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Публикувано в за варна. Постоянна връзка.