Мис Варна 2015 подкрепя Боян за „Младост“ 5

от petel.bg:
Мис Варна 2015 се казва Марина Димитрова и живее в кв. „Възраждане“, район „Младост“.

miss 1

Марина подкрепя Боян Георгиев за кмет на район „Младост“, защото счита, че новият кмет на района трябва да е младо и неопетнено в политиката лице, със съвременни виждания. Още по-хубавото, казва Марина, е, че Боян е роден и пораснал в този район и повечето хора го разпознават като активен гражданин и новатор.

miss 2

Детска площадка в Младост, от 4 месеца в ремонт

Боян споделя, че е приел кандидатурата за кмет на района, защото според него, медиите в града обръщат прекалено малко внимание на проблемите в кварталите, хората отдавна са се отказали да изпращат сигнали на когото и да било, а Общината се сеща за хората само преди местни избори.

miss 3

Скейт парк „Младост“, неправилно изпълнен и невъзможен за ползване.

В район „Младост“, който е вторият по големина административен район във Варна, са регистрирани 90 000 души, тези хора са забравени от местната власт и според Боян комуникацията между гражданите и районната и общинската администрация е трайно прекъсната.

miss 4

Улица в в „Младост“, от месеци в това състояние.

Инфраструктурата в „Младост“ е силно занемарена, тротоари почти няма, улиците не са ремонтирани от години и едва сега преди изборите се правят някакви зле планирани ремонти, които се бавят с месеци. Самият той е входирал питане до Община Варна за краен срок на ремонтите, но оттам мълчат.

ml 2

Детска площадка в „Младост“ и загрижена майка.

Същевременно е факт, че децата в района изкараха цялото лято на 2015-та година без детски площадки, а майките с бебета са принудени да сядат по заведенията, защото пейки няма. Никъде.
Всичко това може да се промени, смята Боян, посочвайки своите приоритети за „Младост“ в блога си.

Боян Георгиев е издигнат от местна коалиция „Реформатори и патриоти – Решението за Варна“ с номер 24 в бюлетината за районни кметове.

 
Pin It Добави в Svejo

5 коментара по Мис Варна 2015 подкрепя Боян за „Младост“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Публикувано в за варна. Постоянна връзка.