Думата е Ваша! 6

Здравейте, варненци!

Предполагам, онези от вас, които следят предизборната кампания, са забелязали как и на тези избори, темите за града ни биват изтласквани встрани.
Обърнахте ли внимание на това, че нито един от водачите на партийни листи в града ни не е от Варна? Повечето от тях ще отидат в парламента с вашите гласове, с гласовете на варненци, въпреки че не могат да назоват имената на 3 варненски улици.
Минаха 19 години откакто имам избирателни права. Винаги съм бил обикновен избирател и никога не съм участвал в избори. Този път реших да се включа, да бъда както избирател, така и кандидат.

Кандидатирах се, защото искам на някой в този парламент да му пука за града ни и хората и той да бъде съпричастен с проблемите тук. Искам този някой да поддържа контакт с тези, които са го изпратили там. Именно затова приканвам всеки, които четете това, да ми пише за всичко, което иска да бъде променено във Варна. Изпращайте мейли и снимки, използвайте полетата за коментари под статията. Аз от своя страна, ще събирам изложените мнения и предложения и ще съставя приоритетен списък  с проблемите за решаване.  Ще се старая и съдействам думата Ви да бъде чута. Сега медиите следят всичко и всеки, стар или нов кандидат, а ние трябва да се възползваме от това.

Не считам себе си за политик. Принадлежа на бизнеса, където правилата са ясни, а пазарът изхвърля мързеливите и некоректните. Във Варна имам работа, която ми дава повече от депутатската заплата. Тук са моето семейство и приятелите ми. След 5.10.2014г., влязъл или не в парламента, ще продължа започнатото. Ще отстоявам и защитавам интересите ни и ще продължа да излагам посочените от Вас проблеми на града.

Не обичам предизборното бръщолевене, но съм кандидат и като част от настоящата кандидат депутатска листа на Реформаторския блок, искам да посоча целите си и да поема ангажимент пред вас – избирателите, за изпълнението им, а вие, като решаващ глас, да ме държите отговорен за действията ми.

Всички проблеми и мнения за Варна, които получа от Вас, ще бъдат прочетени, структурирани и описани. Ако не бъда избран, впоследствие ще бъдат предадени под формата на списък на онези, които вие сте решили да изпратите в София.

А ако бъда избран, с вашия глас, за народен представител от Варна, ще Ви информирам за всяка стъпка в процеса на разрешаване на проблемите и реализиране на подобренията. Ще търся отговорност от местната власт и ще публикувам тук, в блога си, резултатите от работата.

Едно от помещенията в офиса ми, който се намира зад сградата на Общината, ще бъде отделено за вас и всеки месец ще провеждам срещи, на които да обсъждаме предприетите действия и постигнатите резултати.

Това е моето най-искрено обещание към съгражданите ми и гарантирам с името си, че ще го спазя!

Този текст ще остане тук и ще бъде моята писмена декларация пред вас.

Сега, за да намаля предизборния шум, символично ще залепя устата си тук и по билбордовете си, а Вас призовавам да изразите себе си като избиратели. Споделяйте всичко, което Ви боли и искате за Варна.

Пишете в полетата за коментари по-долу или на varnasummer@gmail.com.

Чакам ви!

vasha duma

 
Pin It Добави в Svejo

6 коментара по Думата е Ваша!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Публикувано в за варна с етикети , , , , , . Постоянна връзка.