Нощен живот в Израел 0

Твърде често темата с Израел и евреи е свързана със съжалението на този народ. Като се започне от документалните филми за концлагерите, новините за атентати, тяхната трудна, онеправдана съдба и се мине през религията им и силно религиозните евреи с шапки и плитки, които те карат да мислиш, че цялата им нация е такава.

И се питам дали медиите не се опитват да ни вменят състрадание и жал без да има нужда. Израел е силна икономически страна, а във военно отношение си е световна сила. Животът там има железни правила, държавата мисли за поданиците си, а хората водят далеч по-спокоен от нас българите живот.

Представям ви галерия със снимки от нощния живот на Йерусалим, където хората взимат екстази вместо да чакат религиозен екстаз – нещо, което се случва във всяка една европейска държава. Имат си също хероин, хашиш и кокаин, гей клубове и клубна култура. Нищо човешко не им е чуждо.  Принципно класацията за бурни завършеци на шаббат-а (утрото в събота с/у неделя) се води от Тел Авив, но и Йерусалим не се представя зле за един от най-религиозните градове в света. Кадри от клуб „Haoman17“ и бар „Тоу“:

p. s. По различни оценки в Израел 300 000 души редовно си ползват наркотици, а 20 000 е броят на зависимите.

via: bigpicture.ru

 
Pin It Добави в Svejo

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Публикувано в гледане, мислене с етикети , , , , , , , , , , . Постоянна връзка.