Идея за дупките на Варна 1

Накратко: В Екатирининбург, Русия страдат от дупки по пътищата, тъй както и ние във Варна. И понеже управляващите, тъй както във Варна нехаят, хората, по инициатива на сайта ura.ru, решили да ползват дупките за усти (нанеситни) на нарисуваните по асфалта техни лица.

На другия ден, всички медии отразили събитието с лицата на кмета, зам. кмета и областния управител – (нашия скоро беше сменен стратегически, но да се сеща и председателят на ОбС Иван Портних). 24 часа след случката, политиците, треперещи от страх за постчетата си, тъй както варненските, нареждат рисунките да се скрият с боя, а народът отговаря с нови надписи: „Оцветяването не е решение на проблема“. След което, по-горе изброените управници, от немай-къде, се хванали да ремонтират дупките . Резултатът: дупките били запълнени, за акцията писали над 300 медии, а в социалните мрежи се е споменало над 7000 пъти за нея. Трафикът на местния сайт ura.ru, по чиято идея започнало всичко, бил удвоен.

P. S. Готов съм да съдействам лично с всичкия си наличен онлайн ресурс (социални мрежи, местни сайтове и познати гурута) за подобна организация във Варна. Контакт с мен – от бутона „свързване“ в менюто .

Благодарности на Христо Ивaнов@cipisec

 
Pin It Добави в Svejo

Един коментар по Идея за дупките на Варна

  1. Марин трифонов тодоров каза:

    Г-н кмете много ВИ моля да наредите на кметство Одесос да оправят дупката на ул. СТРУМА срещу банка ЕКСПРЕС.Стои от 1 год. и доста коли пострадаха от нея.Ще ВИ бьда много благодарен и предварително ВИ благодаря.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Публикувано в гледане с етикети , , , , , . Постоянна връзка.