Кампания за насърчаване на туризма в Македония 11

Може да им се смеем на макетата, но с тази кампания ми спечелиха уважението. Пускам тематичните клипове от кампанията, като всичките се отнасят с еднаква сила за България, особено първия клип. И така:

Следващите шест клипа са със „Стив Ъруин“ 🙂

 

 
Pin It Добави в Svejo

11 коментара по Кампания за насърчаване на туризма в Македония

 1. немо каза:

  Боже 🙂

  Това не е за Македония, а за България, особено за НЕКОИ странични райони 🙁
  Бил съм в Монтана, в Кърджали, в Девин, във Видин и Чепеларе, във Варна и Долна Баня. А съм бил и в Охрид. И шъ ви кажем – не е добре.

  В Охрид („о-о-оо. Охридското езеро…“) в една кафана, един келнер (от тия дето ги подиграват), само дето не се насра да досажда с въпроси кво още да услужи. В охридските кръчми е горе долу същото. Не знам къде го търсат тоа келнер, ма верното место е 2 метра влево от тебе. И основния проблем е не как да го издириш, а как да се отървеш за пет минути от досадното му присъствие.

  За таксиджии не знам щото в района на Охрид се ходи пеш или с корабче, или с маршрутка. За кофти баби хазайки също не знам, в Охрид има сума ти свесни не-много скъпи хотели, е ако критерия е да спиш под мост мостове нема, сори за галактическите стопаджии.

  Обаче знам за баш такива господа и госпожи със леко селско-морски произход в България, поради което квартирния туризъм тука успешно умря, а таксиметровите шофьори по черноморието сдобиха новото име „Копърка“ 🙂 Ай ся се смейте на макетата, шибани путки заспали!

  ми да , какво да кажеш.
  Освен защо такава кампания не се провежда и финансира от българското министерство на туризма. Отговора е очеваден – прочетете биографията на главния пожарникар, тенисист, полицай, охранител, ленторезач и магистралогледач (да не забравяме Толкин) и генерал и марешал и квото се е сетил, иначе казано Главната Мутра На Държавата Негово Високопреосвещенство Б.Б. (още известен като Чък Норис под прикритие)

  • varnasummer каза:

   Цитат от текста на поста: „Пускам тематичните клипове от кампанията, като всичките се отнасят с еднаква сила за България“

 2. кура ми янко каза:

  Яко извратено. sucks

 3. vos каза:

  Луно-Луноооо, земльо Македонска и за тебе ли ке се трепаме?…..

 4. Me каза:

  Fakem,
  Оти се палиш друже…
  Смеем ви се.. за великиот мега хипер антически заход каде всичко 🙂
  На земята има 3 нации.. македоноиди.. негроиди и монголоиди 🙂
  и за все подбни македонски глупости 🙂

 5. Lexie каза:

  Чудесна кампания – много хумор и самоирония! Браво Македония!

 6. Fakem каза:

  Samo za kakvo se smeete na „maketata“ trebva da napishesh, zashto ne si go napisal!? Za kvo pishete zaqajdashti neshta kato i vie neznaete kade se namirate? bedstvie ste AVTORE, a ima mnogu poveche od reklama deto shte ti specheli bednoto ti uvajenie avtore! pozdrav od MACEDONIA

 7. хахахах каза:

  hahahaha

  hahahaha

 8. Pingback: Kak македонците насърчават туризма си – видеорекламна кампания! « 30 ДУМИ

 9. grandoman каза:

  Ахахахах

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Публикувано в гледане с етикети , , , , . Постоянна връзка.