Чайката е птица нагла (видео) 2

Вие хората, които не сте запознати с нрава на тези птици, не можете да си представите, колко благословени сте. Реши ли това същество да живее на покрива ви, особено пък, ако има малки – край!

Като морско чедо, което е пораснало с чайките, все си спомням една случка (#truestory) от 80-те, когато каймата беше дефицитна стока. Дядо ми сложил каймата на терасата на шестия етаж, една чайка откраднала килограмовия пакет, след което отлетяла с него. Слязъл той на бегом на улицата, и започнало лудо преследване. Тя лети, той я следи и бяга. Накрая чайката изтървала пакета, но не се отказала от плячката. Тя яростно налитала към главата му, а той с един кол махал във въздуха като откачен, докато накрая, геройски успял да си го прибере обратно.

 
Pin It Добави в Svejo

2 коментара по Чайката е птица нагла (видео)

  1. Като тинейджър работех във фирма доставчик на Интернет.
    С един колега се наложи да се качим на покрива на един блок за да пуснем кабел.
    Явно е имало гнездо на гларуси там, тъй като се наложи единия човек да работи по кабела, а другия да брани колегата си с пръчка от постоянно налитащи гларуси…

  2. Nomad каза:

    Виждала съм как гларус убива в полет лястовичка, стисна я за врата изотгоре и я тръска докато не спря да мърда. Изобщо хич не са шега работа, гларусите са пълни изроди!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Публикувано в гледане. Постоянна връзка.