VIZIO Co-Star – Google TV, нет, филми и игри на телевизора 0

Използвайки последната версия на Гугъл ТВ, Визио Ко-Стар, прави лесно трансформирането на който и да е HD телевизор в завършен смарт ТВ.

VIZIO Co-Star съчетава телевизионния сигнал и интернет стрийминга в едно. С този нов стрийминг плейър, получавате достъп до хиляди приложения, възможности за интернет браузване на целия екран на своя телевизор чрез възможностите Google Chrome с Adobe Flash Player и HTML 5.

Този плейър дава възможност на притежателите му, да се наслаждават на лайв тв ведно с приложения, OnLive cloud gaming и други стрийминг забавления без да прекъсват това, което вече гледат на своя телевизор.

Bluetooth дистанционното на устройството има интегриран тъч пад и клавиатура, която е на гърба на самото дистанционно.

Като допълнение, могат да се ползват популярни приложения като Netflix, Amazon Instant Video, YouTube и iHeartRadio.

VIZIO Co-Star е първият стрийминг плейър, който предлага видео игри по поръчка през  OnLive Game Service на цени от 30 до 50 долара.

Потребителите могат да се радват на свободен достъп на ексклузивните OnLive сошъл възможности като Brag Clip video recording и Facebook sharing. (пф, има сих аз).

VIZIO Co-Star  позволява възпроизвеждането на 1080 p FULL HD и  3D забавления. Има Wi-Fi 802.11n, интегриран USB порт за връзка с външни хард диск устройства, клавиатури и друга периферия.

С VIZIO Co-Star потребителите разглеждат снимки, слушат музика и гледат филми от всяко DLNA (стандарт за връзка м/у различни мултимедийни у-ва), телефон, таблет и компютър на своя телевизор.

И сега  кога и колко:

Юли-2012 от сайта www.vizio.com   на цена от 100 $.

 

 

 
Pin It Добави в Svejo

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Публикувано в гледане с етикети , , , , , , , , , , . Постоянна връзка.